Aktuelt

Nå tilbyr vi også Fysioterapi

Publisert: 2.januar 2023

Fra 4.1 kommer Audun Nystad Kvitvær til å jobbe hos oss. Han er fysioterpeut og kan hjelpe deg med de fleste plager fra muskel- og skjelletapparatet. For å ta kontakt med Audun kan du sende en mail til audun@naprapatene.no eller booke time via vår nettbooking. Her kommer litt info fra og om Audun.

Jeg heter Audun Nystad Kvitvær og kommer opprinnelig fra Helgelandskysten. I tillegg til å være fysioterapeut ved Gjøvik Naprapatene, jobber jeg som fysioterapeut og fysisk trener i Raufoss Fotball Herrer.

Hos meg får du kunnskapsbasert fysioterapi for et stort utvalg muskel- og skjelettplager. Som fysioterapeut ønsker jeg å bidra med behandling og veiledning som tilrettelegges dine behov. I hverdangen møter jeg ofte smertetilstander i hofte, rygg og bekken, og er opptatt av at pasientene får godt utbytte av veiledning/oppfølging med individuelt tilpasset belastning i aktivitet. Jeg er særlig opptatt av at du skal få den behandlingen og veiledningen som behøves for å optimalisere din hverdag. En grundig førstegangsundersøkelse med påfølgende behandlingstiltak er derfor individuelt utformet med utgangspunkt i deg som pasient.

Som pasient kan du forvente å komme til en fysioterapeut som er interessert og lyttende, gjør grundige vurderinger og legger en behandlingsplan sammen med pasient slik at pasienten føler seg godt ivaretatt.

Personlig er jeg svært interessert i trening og idrettsmedisin. Herunder rehabilitering etter oppstått skade, skadeforebyggende trening og prestasjonsfremmende trening. Videre skrev jeg min bachelor om gjennomføringen av skadeforebyggende tiltak og prestasjonsfremmende trening i breddeidretten.

Kurs/videreutdanning;

Enkeltemner trening og helse, Høyskolen Kristiania
Idrettsmedisinsk grunnkurs trinn 1
FIFA Diploma in Football Medicine
Professional Diploma in Strength and Conditioning for Football, Barcelona Innovation Hub
IFAiF, Sudden Cardiac Arrest & Concussion Guidelines, FA

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut er autorisert helsepersonell, og jobber hovedsakelig med kropp og bevegelse i et helsefremmende perspektiv. Dette omhandler forebygging og behandling av skader/plager i muskel- og skjelettsystemet. Behandlingen baseres på en grundig undersøkelse og vurdering av pasientens plage. Målet med behandlingen er å gjenvinne funksjon eller optimalisere egne ressurser for å aktivt bedre egen helse.

Hvilke plager kan en fysioterapeut behandle?

En fysioterapeut kan behandle mange ulike plager og tilstander i muskel- og skjelettsystemet. Dette inkluderer akutte skader, både gjennom idrett og annen aktivitet, belastningsskader (blant annet betennelsestilstander), rehabilitering etter operasjoner, i tillegg til langvarige smertetilstander i nakke og rygg.

Mvh
Audun

gjovik-naprapatene logo

Samarbeidspartnere

© 2023 Gjøvik-naprapatene. Alle rettigheter reservert